Få 2 utg. av Gjør Det Selv + Kombilaser
Få 2 utg. av Gjør Det Selv
+ Kombilaser
Skjul

Få 2 utg. av Gjør Det Selv
+ Kombilaser
– Spar kr 379

Magazine Cover Magazine Cover
kr 79
+ kr 49 i porto og eksp.
Spar kr 379!
 1. Som abonnent får du tilgang til ca. 1000 byggeveiledninger.
 2. Veiledningene består av detaljerte beskrivelser og trinn-for-trinn-bilder av små og store prosjekter.
 3. Store prosjekter har også en materialliste.
 4. Spar tid – gjør det riktig fra starten av!
 5. Spar penger – få en oversikt over prosjektet og kjøp KUN de materialene du trenger.

Kombilaser

Verdi: kr 299

Den nye kombilaseren i kjent Tech Pro-kvalitet er et smart lite verktøy. Den gjør jobben enklere, og sikrer at oppheng og montering blir fullstendig snorrett – uansett hva du gjør.

Les mer

 1. Hvis du for eksempel skal henge opp bilder på to forskjellige vegger, så sikrer den vannrette laserstrålen at overkantene kommer til å flukte.
 2. Hvis du skal montere karmlister rundt en dør, kan du styre etter den loddrette laserstrålen og være helt sikker på at listene blir loddrett.
 3. Skal du sette opp fliser på veggen, er det lekende lett med krysslaseren, fordi du på samme tid har full kontroll på både de vannrette og de loddrette linjene.
 4. I tillegg til laserfunksjonene, er det også tre libeller i kombilaseren; en loddrett, en vannrett og en 45 graders libelle. De er til stor hjelp til alle former for oppheng.
 5. I den ene enden av kombilaseren skjuler det seg 2,5 meter målebånd av stål. Målebåndet er enkelt å rulle ut, og takket være en kraftig fjær suser det inn igjen når du er ferdig med å bruke det.
 6. I bunnen av kombilaseren er det en 15 cm lang stållinjal, som du kan bruke til å skjære etter.

Kombilaseren har omtrent samme størrelse som en sammenbrettet tommestokk, og passer derfor rett ned i lommen på arbeidsbuksene. Det betyr at den alltid er lett tilgjengelig. Derfor kommer du til å bruke laserfunksjonene mye oftere enn om du først må inn i verkstedet for å lete frem laseren.

• Kombilaseren leveres med et multijusterbart stativ, som kan låses i alle tenkelige vinkler.
• Det følger med batterier, slik at kombilaseren er klar til bruk når du får den. I esken ligger det også et ekstra sett med batterier.

Andre tilbud fra Gjør Det Selv

Se alle tilbudene fra Gjør Det Selv

Velkommen til Gjør Det Selv

Gjør Det Selv er magasinet for deg som gjerne vil gjøre arbeidet selv. Med Gjør Det Selv er du i gode hender. Vi viser deg trinn for trinn hvordan det skal gjøres. Alt er godkjent av håndverkere og ekspertene våre. Så det er bare å gå i gang – vi er med deg hele veien.

Med et abonnement på Gjør Det Selv får du magasinet rett i postkassen hver 3. uke. Du får også mye mer. Du kan for eksempel lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post, finne et godt tilbud i nettbutikken vår og få tilgang til mer enn 1000 byggeveiledninger.

Sammen med resten av redaksjonen i Gjør Det Selv ønsker jeg deg god arbeidslyst!

Med vennlig hilsen

sjefredaktør

Søren Prien

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 utg. av Gjør Det Selv
+ Kombilaser

kr 79
+ kr 49 i porto og eksp.
Spar kr 379!